Olipa iloinen yllätys, kun Huumorinkukka-blogista löysin tämän minulle osoitetun tunnustuksen! Kiitos kaunis siis Anne <3

Tunnustuksesta kiittämisen lisäksi asiaan kuuluu vastata 10 kysymykseen, joten täältä pesee :)

1. Lempivärisi: Mustan ja valkoisen - jotka jonkun koulukunnan mukaan eivät ole värejä lainkaan - lisäksi ehdoton suosikki on punainen! 

2. Lempieläimesi: Vaikka meillä tällä hetkellä asustaakin ihana koiruus, on minun pakko myöntää, että sisälläni asuu ihka oikea kissaihminen. Lapsuudenkodissani oli kissoja ja itsellänikin sellainen on ollut. Haaveissa siintää - sitten joskus - oma ragdoll-kissa.

3. Onnennumerosi: ei taida sellaista olla. Lottoan kyllä säännöllisesti, mutta en muista edes vakirivistäni yhtään numeroa ulkoa :)

4. Alkoholiton lempijuomasi: siis tosiasiahan on, että ilman kahvia ei ole elämää! Ainakaan minulla... Vesi tulee hyvänä kakkosena perässä.

5. Facebook vai Twitter: ehdottomasti Facebook :) Twiittaaminen on toistaiseksi tuntematon käsite...

6. Mistä pidät: no niin, tähänhän onkin helppoa vastata ihan lyhyesti....no ainakin lapsista ja perheestä, ystävällisistä ihmisistä, rehellisyydestä.... suklaasta, zumbasta, lukemisesta, rennosta meiningistä ja huumorista noin yleensä :) 

7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Tää on helppo: antaminen. Vaikka oikean lahjan keksiminen joskus onkin hankalaa, niin antamisen ilo on kuitenkin suurempi kuin saamisen. Ilolla toki otan saamani lahjat myös vastaan :)

8. Lempimuotosi: oi voi, mitähän tähän sanoisi... Barbapapa? Siksi, että se voi muotoutua miksi vaan :)

9. Lempipäiväsi: perjantai ehdottomasti. Vaikka perjantaiaamuna olisi kuinka väsynyt, päivän jaksaa vaikka päällään seisten, kun tiedossa on viikonloppu.

10. Lempikukkasi: en ole mikään hortonomi, mutta ruusu on aina kaunis, samoin liljat.

 

Siinähän sitä tuli vastausta jos vaikka mihin. Tunnustus kuuluisi myös laittaa eteen päin 10 blogiin, mutta nyt jätän jokaisen täällä käyvän bloggarin hommaksi napata tämä tästä itse mukaansa! Niin monta hienoa ja kivaa blogia nimittäin löytyy, että valinta on kovin vaikea. 

Ihanaa perjantaipäivää kaikille!