Tämä pannari oli siis eilinen iltapalamme. Kuva on kauhea, mutta makuun se ei onneksi vaikuta :) Ihan kevyimmästä päästä ruokia tämä ei ole, mutta ei kai aina tarvitse ollakaan, eihän?

taikina:

4 dl kuohukermaa

1 dl maitoa

½ tl suolaa

1 rkl sokeria

2½ dl vehnäjauhoja

4 munaa

 

Sekoita kaikki muu, paitsi munat keskenään. Anna taikinan turvota n. 30 min. (Meillä ei aina jakseta noin kauaa ja hyvää tulee silti :) Lisää munat ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 250 asteessa, kunnes pinta on sopivan ruskea.

Vinkki:

Jos satut omistamaan valurautaisen paistinpannun, jonka voi laittaa uuniin, kokeile tätä pannaria siinä. Tulee mahtavan hienosti reunoilta kohonnut, mutta keskeltä ihanan mehevä pannari :) Kannattaa voidella pannua hieman ennen taikinan kaatamista siihen. Itselläni ei juuri nyt ole kys. pannua, joten kuvaa ei ole tästä versiosta.