Tämä pannari oli siis eilinen iltapalamme. Kuva on kauhea, mutta makuun se ei onneksi vaikuta :) Ihan kevyimmästä päästä ruokia tämä ei ole, mutta ei kai aina tarvitse ollakaan, eihän?
taikina:
4 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
4 munaa
Sekoita kaikki muu, paitsi munat keskenään. Anna taikinan turvota n. 30 min. (Meillä ei aina jakseta noin kauaa ja hyvää tulee silti :) Lisää munat ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 250 asteessa, kunnes pinta on sopivan ruskea.
Vinkki:
Jos satut omistamaan valurautaisen paistinpannun, jonka voi laittaa uuniin, kokeile tätä pannaria siinä. Tulee mahtavan hienosti reunoilta kohonnut, mutta keskeltä ihanan mehevä pannari :) Kannattaa voidella pannua hieman ennen taikinan kaatamista siihen. Itselläni ei juuri nyt ole kys. pannua, joten kuvaa ei ole tästä versiosta.
Kommentit