Eilen vietettiin äitienpäivää - hyvää äitienpäivää vielä myöhässä siis kaikille äideille . Oma viikonloppuni oli niin täyteen ohjelmoitu, että en ehtinyt muuta kuin siirtyä paikasta toiseen tasaisin väliajoin. Siksipä mies leipoi tänä vuonna äitienpäiväkakun (jonka kuvaa ei kuulemma saa tänne laittaa :) ja minun tarkoituksena oli tehdä omalle äidilleni vietäväksi kääretortusta tehty kakku. Mutta äitini olikin leiponut ihan itse pöydät notkumaan, joten eilinen kääretorttu jäi tälle päivälle tänne kotiin. Koristelutkin muuttuivat täysin ja sain tähän taas hävitettyä kaapissa olleita aiemmin tehtyjä ylijäämäkoristeita. 

Itse kääretorttu on 4 munan vaalea torttu, välissä itsetehtyä omenahilloa, vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja valkosuklaarouhetta. Pursotukset FloraVispiä - joka ei totisesti ollut tänään yhteistyöhaluista, vaan löysää kuin mikä ja se näkyi pursotusjäljessä - ja koristeet siis sokerimassaa ja marsipaania.

 

Arvontavoitto-osuutena on tämä Ewelyn's Cakeheaven-blogin arvonnasta voittamani ihana, keväinen palkinto, joka saapui jo muutama päivä sitten. Pahoittelut siis myöhäisestä postauksesta. Paketista löytyi allaolevaa...

2 levyä Pandan suklaata

Ihana patalappu ja Marimekon servietit

Hauskoja muffinssiaiheisia laastareita ihanassa peltirasiassa

Valkoista kimallehilettä

6 Muumitikkaria (jokaiselle lapsista yksi :)

sekä kaunis kortti

 

Isot kiitokset vielä tästä ihanasta palkinnosta!