Eilen oli meillä mieheni kanssa 14v hääpäivä ja tänään viettää neiti eskarilainen nimipäiväänsä. Niinpä leivoin kakun tälle päivälle, jotta saimme kahviteltua molemmat merkkipäivät samoilla kaffeilla. Tämä on taas sarjassamme kakkuharjoittelua omalle väelle  Kinuskia keittelin ensimmäisen kerran ja harjoitella saan vielä. Hyvää siitä makunsa puolesta tuli, mutta ensikertalaisen epävarmuudella taisin keittää kinuskiani jopa liikaakin, se kun jähmettyi ihan tosi nopeasti kakun päälle kaadettuna. Eikä pinnasta siis tullut likimainkaan tasaista... No, ensi kerralla viisaampana.

Kakun sisältä löytyy jo aiemminkin tekemääni vadelmamoussea sekä vähän valkosuklaata murusina. Kostutus vadelmamehulla. Pursotukset FloraVispiä, koristeet enimmäkseen marsipaania, jotain myös sokerimassasta. Ja koristeidenkin kohdalla taas yksi oppimisen paikka: älä laita ruskealle pinnalle melkein ruskeita lehtiä . Nuo lehdet vain olivat tehtyinä jo ennen kuin päätin kokeilla koko kinuskia.