Tämäkin ohje on tuoreimmasta Hembakat-lehdestä. Helppoja ja nopeita tehdä ja sopivat siis myös kananmuna-allergisille. 

n. 10 kpl

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

1 dl hienoa sokeria

75 g sulatettua voita

1 dl maitoa

75 g valkosuklaata paloiteltuna

n. 5 luumua

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri sekä tavallinen sokeri kulhossa. Lisää sulatettu voi ja maito. Sekoita joukkoon paloiteltu valkosuklaa. Poista luumuista kivet ja pienennä ne paloiksi. Jaa taikina n. 10 muffinssivuokaan. Laita n. puolikkaan luumun verran luumunpaloja jokaiseen muffinssiin. Paista muffinsseja n. 12 - 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja ripottele lopuksi tomusokeria pinnalle.