Tätä kinkkupiirakkaa tein jo pari iltaa sitten, joten se on jo moneen kertaa tuhottukin. Pienillä muutoksilla tavalliseen verrattuna tästä tuli siis vähähiilihydraattinen, mutta makua oli silti niin, että meillä tästä melkein tapeltiin . Ohje on taas karppaus.info:n sivuilta. Kuva on onnettoman huono, pahoittelut siitä.

Pohja:

100 g voita

1,5 dl ruisjauhoja

1 dl vehnälesettä

2 rkl kylmää vettä

2 dl juustoraastetta

Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään. Lisää kylmä vesi ja juustoraaste. Levitä taikina piirakkavuoan pohjille ja reunoille. Halutessasi voit esipaistaa pohjaa n. 10 minuuttia.

Täyte:

kinkkua

paprikaa

fetajuustoa kuutioina

1 dl juustoraastetta

2 kananmunaa

3 dl kuohukermaa

mustapippuria

Täytä pohja kinkulla, paprikalla ja fetajuustolla. Sekoita munat, kerma ja mustapippuri keskenään. Lisää juutoraaste. Kaada seos täytteiden päälle ja paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa n. 30 min.