Eilisen päivän meillä viettivät lasten serkut ja pitihän sitä jotain leipoa iltapäiväkahville. Siispä pikainen kääretorttu. Kääretorttupohjana oli 4 munan vaalea pohja, täytteenä tortussa vaniljarahkan ja Flora vispin sekoitusta sekä itsetehtyä omppuhilloa. Päällä sokerimassa, Flora vispi pursotukset sekä sokerimassakukat.

Vaalea kääretorttupohja:

4 munaa

2 rkl kylmää vettä

1 ½ dl sokeria

3/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

1 ½ tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja kylmä vesi. Lisää sokeri ja vatkaa edelleen, kunnes vaahto on vaaleaa ja kuohkeaa. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää ne vaahtoon siivilän läpi. Sekoita varovasti nostellen, ettei vaahto laskeudu. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa 8 - 10 minuuttia.