Sain pitkästä aikaa leipoa täytekakkua, kun naapuri pyysi minua tekemään miehensä nelikymppisille kakut. Päädyimme kahteen kakkuun, toinen 6 munan pyöreä ja toinen 8 munan suorakaiteen muotoinen. Kun kyselin juhlakalun mielenkiinnonkohteista, vastaus oli, että autot ja työkalut ovat lähellä sydäntä. Autoa en lähtenyt tekemään, mutta työkalut päätyivät koristeisiin. Täytteen suhteen toiveena oli, että jotain suklaista saisi kakuista löytyä .



Kakut ovat täysin maidottomia. Täytteeksi tein GoGreenin vispistä sekä Dammenbergin Maya Exotic-suklaasta moussen, johon lisäsin vielä vähän liivatetta. Pyöreään kakkuun tuli lisäksi toiseen väliin banaania ja isompaan kakkuun painelin moussen joukkoon vadelmia. Pinnalla sokerimassan ja marsipaanin sekoitus, samoin tuo keskellä oleva koriste on samaa sekoitetta. Kukat pelkkää sokerimassaa. Spritsausten kanssa on vielä paljon opeteltavaa, mutta tällä kertaa niistä tuli tällaiset .

Laitoin pinnan alle myöskin GoGreen vispiä kerroksen, mutta jostain syystä se silti päästi kakut hikoilemaan. Lämmin ilmakin tietysti vaikutti, mutta itseäni moinen harmitti. 

 

Joka tapauksessa: vielä kerran onnea päivänsankarille!