Tätä rullaa tein eilen illalla. Kokonaisuus on jälleen vähän hiilihydraatteja sisältävä, mutta tätä voi kyllä syödä taas kuka tahansa :) Erona tavalliseen versioon on oikeastaan vain vehnäjauhojen hyvin pieni määrä.

Pohja:

8 munaa

n. 1,5 dl kermaa

reilu 50 g juustoraastetta

1 rkl vehnäjauhoja (soijajauhot olisivat vielä parempi vaihtoehto)

mausteita maun mukaan (esim. paprikajauhetta, suolaa, ripaus valkopippuria)

Täyte:

2 purkkia tonnikalaa öljyssä

1 purkki raejuustoa

n. 150g ruohosipuli tuorejuustoa

tilliä silputtuna

paprikaa pieninä kuutioina

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Sekoita kaikki munakasaineet sekaisin. Kaada munakas uunipellille leivinpaperin päälle ja paista n. 15 min. Pohjan ollessa uunissa voit sekoitella täytteen aineet keskenään (valuta ensin tonnikalasta öljy). Ota pohja uunista ja levitä täyte vähän jäähtyneen pohjan päälle. Kääri napakalle rullalle samoin kuin kääretorttu. Halutessasi voit ripotella rullan päälle vielä vähän juustoraastetta ja laittaa rullan hetkeksi takaisin uuniin, kunnes raaste on sulanut. Tarjoile jäähtynyt munakasrulla vaikkapa salaatin kera.