Näitä sarvia tein eilen illalla iltapalalle. Ohje on keittokirjasta nimeltä Kultainen Keittokirja.

Taikina:

3,5 dl vehnäjauhoja

2 dl juustoraastetta

2,5 tl leivinjauhetta

0,5 tl suolaa

50 g voita

1 tlk kermaviiliä

Täyte:

1 muna

1 dl juustoraastetta

Voiteluun:

1 muna

Sekoita kulhossa kuivat aineet. Nypi joukkoon pehmeä voi ja sekoita taikinaan lopuksi kermaviili. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli jauhotetulla leivinalustalla ohuiksi pyöreiksi levyiksi, joiden halkaisija on 30-35 cm. Leikkaa levyt 6 - 8 kolmioksi. Sekoita täytteen aineet ja jaa täyte taikinakolmioiden leveisiin päihin. Kääri sarviksi. Voitele sarvet munalla. Voit ripotella vielä juustoraastetta tai kuminoita pinnalle. Paista sarvia 225 asteessa 10 - 15 min koon mukaan.