Näitä sarvia tein eilen illalla iltapalalle. Ohje on keittokirjasta nimeltä Kultainen Keittokirja.
Taikina:
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl juustoraastetta
2,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
50 g voita
1 tlk kermaviiliä
Täyte:
1 muna
1 dl juustoraastetta
Voiteluun:
1 muna
Sekoita kulhossa kuivat aineet. Nypi joukkoon pehmeä voi ja sekoita taikinaan lopuksi kermaviili. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli jauhotetulla leivinalustalla ohuiksi pyöreiksi levyiksi, joiden halkaisija on 30-35 cm. Leikkaa levyt 6 - 8 kolmioksi. Sekoita täytteen aineet ja jaa täyte taikinakolmioiden leveisiin päihin. Kääri sarviksi. Voitele sarvet munalla. Voit ripotella vielä juustoraastetta tai kuminoita pinnalle. Paista sarvia 225 asteessa 10 - 15 min koon mukaan.
Kommentit