Viikonlopun alkajaisiksi söimme näitä suklaa-banaanimuffinsseja. Vähän oli mielikuvitus koristelun osalta kateissa, joten ei kun FloraVispi-vaniljarahkapursotukset jälleen kehiin :) Pinnalla valmiita suklaasydämiä ja koristerakeita. Ja kuva tietysti taas tummanlainen...

Tein alla olevan ohjeen tuplana, jolloin muffinsseja tuli 30 kpl. Muutaman sain siis jopa pakkaseen :)

150 g voita
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2,5 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
2 banaania
1,5 dl maitoa
n. 100 g tummaa suklaata
 
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat hyvin vatkaten.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen.
Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita joukkoon maito.
Paloittele suklaa reiluiksi paloiksi leikkuulaudalla  ja sekoita varovasti joukkoon. Jaa seos muffinssivuokiin. Jätä pieni kohoamisvara.

Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes muffinssit ovat saaneet vähän väriä pintaansa ja ovat pohjistaan ruskeita. Varo ylipaistamasta, jotta mehevyys säilyy.