Nämä leivokset syntyivät ihan pelkästään uuden muffinssivuoan kokeilemisen halusta. Ostin siis sydänvuoan ja ajattelin  tavallisesta tiikerikakkutaikinasta tehdä suklaasydämiä. Tein siis koko kakkutaikinasta kaakaolla tummaa. Kokeilussa oli myös punainen Candy melts. Nykyään huomaan kokeilevani yhtä sun toista asiaa ihan ensimmäistä kertaa... :)

Lopputulos ei ulkonäön puolesta ollut läheskään sitä, mitä olisin halunnut, mutta maku oli kyllä ihan mukiinmenevä. Halkaisin sydämet siis keskeltä ja kostutin kumpaakin puoliskoa hitusen vaniljamaidolla. Väliin sipaisin aprikoosihilloa. Päällä on todella lässähtänyttä kevyt vispiä sekä candy meltsillä tehty sydän.

No, vain oma perhe näitäkin taas tuhosi, koska Murphyn lain mukaan meillä sairastetaan nyt flunssaa, eikä siis vieraita voitu ottaa vastaan :( Onneksi meitä on monta, niin ei tämä herkuttelu käy niin kovin äidin vyötäröön ;)

Tässä vielä tiikerikakun ohje:

150 - 200 g voita tai margariinia

3 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

3 munaa

1 dl kermaa tai maitoa

2 tl leivinjauhetta

5 dl vehnäjauhoja

3 - 6 tl kaakaojauhetta (laitoin tähän reiluja lusikallisia tuon 6 kpl, koska koko taikinasta tuli tummaa)

Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Viimeksi neste.

Näitä sydämiä paistoin 175 asteessa n. 20min.