Eilen illalla mietin viikonlopun leipomisia ja selailin netissä hienoja blogeja :) Open Cafe:ssa törmäsin tällaiseen herkkuun, jota oli heti tänään pakko kokeilla. Ja kylläpä tuli hyvää! Tätä tehdään toistekin :)

Pohja:

5 dl   vehnäjauhoja

4 3/4 dl sokeria

1 tl  leivinjauhetta

1 tl  soodaa

1 tl  vaniljasokeria

1 tl  suolaa

1 dl kaakaojauhetta

50 g margariinia

2½ dl vettä

3  kananmunaa

 

 

Kuorrutus:

500g  tomusokeria ( 8dl )

70 g  margariinia

4 rkl maitoa

2 tl vaniljasokeria

Päälle:
Mariannecrushia

Sekoita keskenään pohjan kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 minuuttia. Lisää vielä joukkoon kananmunat ja vatkaa toiset 2 minuuttia.

Ripottele pellille Mariannecrushia. Kaada taikina rouheen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle reilusti Mariannecrushia.